Dalglish lite imponert over Webb

Kenny Dalglish var alt annet enn imponert over Howard Webbs prestasjon på Old Trafford i dag. Skuespiller Dimitar Berbatov hevder utrolig nok at straffesparket var korrekt idømt.

- To dommeravgjørelser var viktige faktorer i denne kampen, men dersom jeg går i detalj på dem, så vil det ta fokus vekk fra innsatsen som spillerne la ned, uttalte Dalglish etter 1-0 tapet for Manchester United.

Når han ble spurt ytterligere om straffesparket og utvisningen la han til:

- Jeg synes ikke at straffesparket var noe straffespark. Utvisningen...dersom noen løfter beina fra bakken er det en utvisning? Howard Webb løp først bort fra situasjonen, og blåste i fløyten først etter at en av våre spillere hadde sparket til ballen i neste trekk.

- Det er vanskelig å komme hit. Manchester United leder ligaen, og vi må spille store deler av kampen med ti mann og blir liggende ett mål under allerede i det første spilleminutt. Da må du legge ned en stor innsats, og det gjorde spillerne. De fikk flott støtte fra tribunen også, la King Kenny til.

- Vi satte inn tre unge spillere, for å prøve å friske opp spillet litt, etter at våre spillere hadde løpt seg tomme.

Dimitar Berbatov hevder utrolig nok hardnakket at det var korrekt å dømme straffespark på hans teatralske svalestup som ga Manchester United et straffespark i åpningsminuttet.

- Selvsagt var det straffespark. Det var nok kontakt for meg til å miste balansen, og folk vet jeg ikke legger meg ned lett, hevder utrolig nok bulgareren overfor ITV, selv om TV-bildene viser tydelig at han ikke mister balansen når han så vidt toucher Agger. Spissen løper faktisk et par skritt til før han bevisst velger å filme.

- Jeg syntes Liverpool spilte en god kamp, og jeg mener at Jose Reina var deres beste spiller med noen gode redninger, men vi var det beste laget, sier Berbatov videre.

Målscorer Ryan Giggs ble spurt om utvisningen av Steven Gerrard var korrekt.

- Selv så jeg ikke hva som hendte, men spillernes reaksjon pleier å fortelle mye, og spillerne som var rundt ballen var ikke så veldig fornøyd. Så snart avgjørelsen er tatt, må du bare spille videre.

- Den tidlige scoringen hjalp oss. Det gjorde utvisningen også. Men vi hadde sjanser til å avgjøre kampen, og du blir litt nervøs når du ikke tar vare på dem. Defensivt var vi gode, og vi burde ha gjort flere mål i dag, avsluttet Giggs.