Dalglish misfornøyd med kampen

Kenny Dalglish var meget skuffet etter 0-1-tap mot Braga, men synes laget spilte bedre etter at Andy Carroll kom inn i det 57. minutt. På 0-1 er imidlertid mulighetene for avansement til stede. Optimistisk Braga-trener.

Et straffespark fra Alan i det 18. minutt sørget for at Liverpool tapte 0-1 borte mot Braga i den første kampen i 1/8-finalen i Europa League.
- Det var en meget svak første omgang av oss, uttalte Kenny Dalglish etter kampslutt ifølge Liverpoolfc.tv.

- Vi har ingenting å klage over når det gjelder straffesparket.  Vi hevet oss litt i andre omgang og så mer ut som en trussel, spesielt etter at Andy kom inn. Jeg tror vi skulle hatt et soleklart straffespark selv.

- Men å spille på den måten vi gjorde i første omgang og komme ut av det med bare ett baklengsmål betyr at vi var veldig heldige.

- Likevel skapte de aldri mye. Vi skapte de fleste av våre problemer. Når du spiller så dårlig som dette, er du heldig som taper 0-1.

Carroll gjorde sitt andre innhopp for Liverpool.
- Han ga dem bekymringer. Vi spilte bedre straks han kom inn. Han er et godt alternativ for oss.

- Vi må gi ham så mange minutter som vi kan for å sørge for at vi bidrar til å få ham i form. Det ble litt lenger enn han fikk på søndag. Vi vil fortsette med å bidra til hans form.

Liverpool skal ikke spille før returmøtet mot Braga på Anfield neste uke. Dalglish vet at laget hans må prestere langt bedre for å avansere i Europa League.
- Du vet ikke om det er et godt eller dårlig resultat før returkampen er ferdig, så vi får vente og se.

- Det er ingen spillere der (i garderoben) som er fornøyd med opptredenen sin eller resultatet, men frem til torsdag vil vi ikke være i stand til å vurdere om vi har vært heldige eller bidratt til vår egen undergang.

Dalglish gjentok at han fortsatt ikke har flere nyheter angående Steven Gerrards lyskeskade.
- Det kan komme noe i morgen.

Overfor den engelske tv-kanalen Channel  5 hadde Kenny Dalglish følgende kommentar.
- I de første 35 minuttene spilte var vi forferdelig. Likevel presset de ikke mye. Til guttenes ære hevet de seg litt i andre omgang og økte tempoet for å forsøke å få en utligning.

Håpet om avansement lever.
- På 0-1 har du en mulighet. Men hvis vi spiller slik vi startet, har vi ingen sjanse på Anfield. Men det er bare ett mål. Vi reiser tilbake til Anfield og så får vi se hva som skjer.

Andy Carroll fikk en albue i nesa av Kaka, og spissen måtte få behandling.
- Jeg så de to kollidere, men jeg så ikke hvor han var i kontakt med Carroll, sa Dalglish ifølge Daily Mirror.

Braga-trener Domingos Pacencia var fornøyd med seeiren, men vet det blir en vanskelig returkamp på Anfield neste uke.
- Vi visste at det ikke ville bli lett, og det var bra vi ikke slapp inn mål fordi det er ikke enkelt på dette stadiet av turneringen, uttalte Pacencia ifølge Daily Mirror.

- Jeg er optimistisk, men jeg vet Liverpool er et stort lag, et av lagene som kan vinne turneringen, så vi må være veldig forsiktige.