Dalglish om Gerrard og Carragher

Kenny Dalglish uttaler at Steven Gerrard har vist stor fremgang i rehabiliteringen. Manageren usikker på om Carragher blir klar mot Swansea. Ingen nye skadeproblemer.

Steven Gerrard mister kampen mot Swansea og privatlandskampene mot Spania og Sverige grunnet en infeksjon i høyre ankel.
- Etter at de fant infeksjonen, har Steven Gerrard virkelig vist god fremgang. Alt er positivt for ham, sa Kenny Dalglish på sin pressekonferanse på Melwood.

- De fant infeksjonen, og jeg antar det er litt som influensa - du vet at du har fått det, men ikke hvor det kommer fra. De behandler det, og det responderer meget bra.

Carragher måtte stå over mot West Bromwich på grunn av en leggskade. Visekapteinen er også usikker til oppgjøret mot Swansea.
- Vi skal undersøke Carragher angående lørdag og se hvordan han har det. Hvis han ikke kommer til å bli bra, så kommer han ikke til å bli bra.

- Som fotballklubb er vi mye bedre med disse to skadefrie. De har vært fantastiske tjenere, og de vil fortsette med å være fantastiske tjenere.

- Det er en stor prestasjonen av guttene å få et resultat i West Bromwich uten dem, men jeg er sikker på at de ikke er langt unna fra å spille.

Kenny Dalglish kunne ellers opplyse at det er ingen nye skadebekymringer.
- Alle andre ser ut til å ha det bra. Ingenting nytt har dukket opp, takk og lov.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken