Dalglish om spilleroverganger og Aquilani

Kenny Dalgish innrømmer at klubben ønsker å få inn spillere av høyeste kaliber. Ingen avgjørelse tatt på utlånsspillerne. Manageren gjentar at Alberto Aquilani kan bli værende i Liverpool FC.

Kenny Dalglish vet at det er uunngåelig at det blir aktivitet på transfermarkedet i sommer, og manageren har satt krav til kvaliteten på spillerne som skal hentes inn.
- De vi ser etter er av høyeste kaliber fordi de spillerne her har gjort det meget bra siden januar. Det ville være respektløst av oss å ikke se på spillere av høyt kaliber, sa Kenny Dalglish på dagens pressekonferanse.

- Vi har hatt en flott avslutning på sesongen. Det vil bli gjort mye arbeid etter sesongen, og vi vil ta det fra der. Overganger er en del av en fotballklubb. Det er ikke noe annerledes hos oss.

- Selv om det kan påvirke dem, forventer spillerne at det kommer inn nye fjes og gir plassen et løft. Det kommer til å skje, og de vet at det kommer til å skje.

- Vi hadde et løft fra våre egne unge spillere som kom inn og frisket opp litt.

- Hvis vi får inn spillere med kvalitet sammen med de spillerne vi har, vil det hjelpe alle. Det hjelper bestandig å friske opp garderoben.

- Men dersom vi skal hente noen, må de være bedre enn de vi allerede har, og det kommer til å bli en stor oppgave.

Alberto Aquilani er utlånt til Juventus for hele inneværende sesong. Juventus hadde mulighet til å benyttet seg av opsjon på kjøp av spilleren, men lot være. Kenny Dalglish gjentar at Alberto Aquilani kan bli å se i Liverpool neste sesong.
- Det er en klar mulighet for at han kan komme tilbake hit. Han er en kvalitetsspiller. Han fikk en dårlig start her med skader. Han kom aldri i gang etter å ha mistet pre-season. Han gikk ut på lån, og har gjort det veldig bra der.

- Hvis han kommer tilbake hit, vil det fvære som et nytt ansikt kommer inn. Jeg kjenner ikke til noen frist. Jeg kjenner ikke til samtalene som fant sted.

Liverpool har hatt en rekke spillere på utlån denne sesongen. Blant annet Dani Pacheco og Daniel Ayala har fått spilletid i andre klubber. Kenny Dalglish har ennå ikke vært i samtaler angående de utlånte spillernes fremtid.
- Vi må vurdere hva vi trenger, og det inkluderer de spillerne vi har hatt ute på lån.

- De kommer til å vurderes der de har vært og andre klubber kommer til å vurdere dem. Alberto er den største profilen, men vi kommer til å ta avgjørelser om alle de spillerne.

- Vi har ikke hatt tid til å sitte ned og diskutere spillere som har vært utlånt bortsett fra Alberto.

Journalistene ville vite om det har blitt lettere å planlegge neste sesong etter at han signerte treårskontrakt i forrige uke.
- Jeg vil ikke si at det har vært til stor hjelp. Vi har spilt én kamp og tapt den!

- For meg foregikk planleggingen uansett, uavhengig av hvem som skulle inn fordi du kan ikke gjøre det i siste minutt. Planlegging av treningene og preseason-kamper måtte gjøres. Hvis du sitter i denne stolen, må du ta en avgjørelse om hva du ønsker å gjøre og når du ønsker å trene.

- Når det gjelder spillerne, er det bare en person som kan bestemme det, og det er manageren. Det er noe vi må se på for å sørge for at vi får de riktige spillerne.