Dalglish om WBA-kampen

Det gode samholdet var en viktig faktor til seieren mot West Bromwich. Fornøyd med å holde nullen og ta tre poeng, men kunne ha scoret flere mål. Viser bredden i stallen at laget klarte seg uten både Gerrard og Carragher.

Liverpool vant 2-0 på The Hawthorns selv om Steven Gerrard og Jamie Carargher måtte sto over.
- Vi er absolutt mye bedre med dem i troppen enn uten. De har gjort det storartet for denne fotballklubben, og de vil fortsette å gjøre det storartet for oss. Det vil fortsette å bidra, selv nå. Jeg antar at det er en refleksjon på styrken av troppen når de to talismennene ikke spiller, og du likevel kommer og legger ned en slik topp prestasjon, sa Kenny Dalglish ifølge Liveproolfc.tv etter kampslutt.

Scoringer av Charlie Adam (straffe) og Andy Carroll sørget for at Liverpool tok steget opp på 5.plass, ett poeng bak tredjeplasserte Chelsea.
- Jeg synes vi spilte meget bra. Vi fortjente å vinne kampen. Noe av fotballen vi spilte var fantastisk.

Liverpool fikk straffe i det 9. minutt da Thomas var mer opptatt av Suarez enn ballen.
- Hvis du ønsker å studere hver situasjon i kampen, så kommer vi til å bli her en stund. Jeg kunne ikke se det fra der jeg satt. Jeg har heller ikke sett det på tv. Jeg prøver ikke å være unnvikende eller unngå spørsmålet. Våre gutter vile ha straffe ved en stor handssituasjon også, men det fikk vi ikke.

- Det kunne ha blitt mer komfortabel, men 2-0 er ganske tilfredstillende for oss her. De har spilt bra, de beseiret Villa borte. Ok, Villa ble redusert til ti spillere på en tvilsom utvisning, men de spilte meget bra her mot Wolves også.

- Så etter en vanskelig start har Roy snudd det, og de spiller meget bra. Det ville bli vanskelig å få noe her.

- Vi har ikke sluppet inn mål, men scoret to mål i den andre enden. Vi har spilt flott fotball og kunne ha scoret mange flere mål, men vi er fornøyd med de tre poengene.

- Å holde nullen er meget tilfredsstillende. Det hjelper å få noe fra kampen, men scoringer vinner kampen for deg. Jeg tror at vi spilte bra fra Pepe og gjennom resten av laget.

Luis Suarez hadde nok en god kamp. Han skaffet straffespark og sto for målgivende.
- Jeg kom med et sitat etter kampen onsdag kveld om at jeg hadde gått opp for superlativer om Luis etter en uke.

- Jeg har ikke blitt mer utdannet på tre eller fire dager. Det jeg sa da, står vedlike. Han er en fantastisk fotballspiller. Jeg synes vi hadde mange fremragende prestasjoner der ute. Det er ikke en spiller som har spilt for oss som kan være skuffet over prestasjonen

- Luis og Andy har ikke spilt så mange kamper sammen. Jeg synes de gjorde det bra i dag. Jeg er sikker på at alle i troppen setter pris på det Luis gjør. Men jeg er sikker på at det også gjelder motsatt vei. I dag var et godt eksempel hvor godt vi står sammen som gruppe. Jeg synes det var en stor faktor i at vi fikk et resultat.

- I spillergruppen er det selvsagt folk som utmerker seg litt mer enn andre. For oss virker det som det er Luis ganske ofte, men jeg synes ikke resten ligger så langt bak.

Seieren har brakt Liverpool nær en Champions Leauge-plass
- Vi må bare fortsette slik. På slutten av sesongen vil vi finne ut hvor vi ender. Som jeg har sagt tidligere, vi skal ta en kamp av gangen.