Dalglish roser City-fansen

Kenny Dalglish roser Manchester Citys supportere for deres fine oppførsel under ett minutts stillhet for Hillsborough-ofrene. Manageren bekrefter også at Sotirios Kyrgiakos stod over City-matchen grunnet sykdom.

Like før avspark i mandagens kamp mot Manchester City på Anfield ble det holdt ett minutts stillhet for å minnes de 96 supporterne som omkom i Hillsborough-tragedien. Ikke en lyd var å høre på Anfield dette ene minuttet.

- Jeg ønsker å takke City-fansen, for de oppførte seg eksemplarisk. Det var kanskje ikke så mange som merket seg dette, men det betyr mye for alle i vår klubb at man respekterte dette ene minuttet med stillhet, sier Kenny Dalglish til Liverpool Daily Post.

Liverpool-manageren skryter også av dømmingen til Mark Halsey i mandagens kamp.

- Mandag kveld var trolig den eneste kampen så langt hvor jeg ikke har fått spørsmål om dommeren etter kampslutt. Det var den beste dømmingen jeg har sett på lenge. Det går ikke bare på avgjørelsene som dommeren tok, men også den fine måten han ledet kampen på. Det ble også reflektert i hvordan kampen ble spilt.

Dalglish bekrefter ellers overfor Liverpool Daily Post at Sotirios Kyrgiakos gikk glipp av mandagens kamp på grunn av sår hals og hovne mandler. Grekeren kan være klar for kamp igjen når Liverpool møter Arsenal kommende søndag.