Dalglish skryter av Johnson og Kelly

Kenny Dalglish er godt fornøyd med hvordan Glen Johnson har taklet å spille i en uvant venstrebackrolle, og føler at Liverpools nummer 2 har klart omstillingen greit. Samtidig bedyrer han at det vil være urettferdig om han setter Martin Kelly ut av laget nå.

- Glen Johnson har spilt fantastisk på venstrebacken i de tre siste kampene. Jeg kan ikke huske at noen har kommet forbi ham, sa Liverpool-manageren på dagens pressekonferanse på Melwood.

- Han var også involvert i vår første scoring mot Everton. På lørdag var han involvert mer defensivt. Han klarte seg veldig bra, la han til.

- Han gjør oss en tjeneste ved å spille på venstrebacken. Det er ikke hans egentlige posisjon. Men han har ikke sagt at han har noe i mot det, og det har ikke vært noe problem å få ham til å spille der. Han har bare gått ut på banen og prestert.

- Det er flott, og jeg mener det reflekterer hans oppofrelse og innstilling. Det faktum at han spiller der og gjør det så bra, er noe han skal ha stor honnør for. Jeg vet han synes Martin Kelly har gjort det bra, og det vil være urettferdig å sette Martin ut av laget nå.

- Martin har prestert svært bra for klubben. Han er som et nytt kjøp for oss. Han har spilt fire kamper på rad nå. I hver eneste en av dem har han klart seg bra. Han har gjort nok til å fortjene å spille disse fire kampene. Han har spilt seg til fast plass, og når du presterer spiller det ingen rolle hvor gammel du er. Han har helt klart fortjent muligheten han har fått.

- Martin har ligget i vannskorpa til førstelaget en stund. Han har vært lånt ut, og fått noen muligheter. Nå får han mye hjelp fra folk rundt seg på banen. Måten han har kommet inn på laget på er likevel imponerende, da laget ikke har spilt så bra som vi vet det kan. Likevel har han prestert meget bra.

- Det er fornøyelig når laget scorer et mål av den kvalitet det tredje på lørdag var. Noen sendte meg en tekstmelding og fortalte at vi hadde ballen i to minutter. Det høres lenge ut, men 31 pasninger er strålende. Ballen gikk opp og ned på banen, og vi fikk belønningen til slutt. Det er flott at vi klarer å være så tålmodige som i den situasjonen, og likevel omsetter sjansen i tellende resultat. Det skal spillerne ha skryt for. De var alle involverte i scoringen, og jeg vil tro at flesteparten av dem var borti ballen på et eller annet tidspunkt i forkant av det målet.

- Men du tar til takke med stygge mål også. Du kan ikke stole på scoringer av den typen Raul gjorde på lørdag, eller slike som den første scoringen der bevegelsene var veldig bra. Men målene kommer ikke som noen overraskelse, da spillerne er bedre enn det de har vist så langt. Den beste måten å bevise det på er ved å prestere ute på banen.

- Vi spilte fantastisk bra på lørdag. Nå ønsker vi å vinne flere kamper. Vi har kjent smaken av seier, og det var god stemning på bussen hjem etter kampen.

- Selvtillit har mye å si for at en fotballspiller skal klare å prestere på sitt høyeste nivå. Det spiller ingen rolle hvilket nivå du spiller på, du må uansett ha tro på det du driver med.

- Vi skal utnytte våre sterke sider, og så får vi se hvor det fører oss hen. Vi har alltid respekt for motstanderen, og tar dem med i betraktningen. Vi må se på hva de har å fare med, men viktigst er det å konsentrere seg om egne spillere og hvordan de skal løse oppgavene sine.

- Jeg forventer at Fulham vil være godt organiserte. Det er Mark Hughes som leder dem, og han vil sørge for at de er organiserte og disiplinerte. De vil være i veldig god form. Det er opp til oss. Ansvaret for å slå an tonen hviler på oss som hjemmelag. Vi vil forsøke å gjøre det.