Dalglish smigret over familienes forslag

Kenny Dalglish er smigret over at Hillsborough-familiene ønsker at han skal bli adlet.

Parlamentsmedlemmet Steve Rotheram avslørte under gårsdagens minnegudstjeneste på Anfield at Hillsborough-familiene ønsker at Kenny Dalglish skal bli slått til ridder. Han vil nå lansere forslag om dette.

- Alle som har følelser for Liverpool FC forstår hvor viktig datoen i går er, og hvor viktig minnegudstjenesten er. Akademispillerne var på plass alle som en, noe som var flott å se. Dette skjedde for 22 år siden, og de var ikke født på det tidspunkt. Nå har de fått oppleve minnegudstjenesten og hva dette innebærer, uttalte Dalglish under dagens pressekonferanse på Melwood.

- Jeg synes det er fantastisk å se fremgangen som familiene har gjort i sin kamp for en form for rettferdighet, og jeg håper virkelig de får den rettferdigheten de søker. Vi ønsker like sterkt som dem at de får gode nyheter. Vi håper at vi kan sørge for at de får det de fortjener. Jeg mener de ikke har fått det til nå, la han til.

- Det er veldig smigrende at de vil at jeg skal bli slått til ridder. Jeg har bare jobbet og gjort mitt beste. Om noen ønsker at jeg skal bli adlet, så er det ikke noe jeg kan kontrollere. Det er veldig smigrende, men det kommer ikke til å gå til hodet på meg.