Dalglish takker eierne for støtten

Kenny Dalglish synes han har fått meget god støtte av Liverpools eiere, Fenway Sports Group, samt av klubbens administrerende direktør Ian Ayre.

- Det har vært åpenbart helt siden januar at alle har stått sammen, og støttet hverandre, uttaler Dalglish til Liverpool Echo.

- Og da mener jeg ikke bare supporterne og spillerne, men også eierne og direktørene. Ian Ayre har gjort en fantastisk jobb.

- Eierne har vært fantastisk støttende på mange måter. Vi har fått en fantastisk finansiell støtte fra eierne, som har vært meget viktig for at vi kunne bevege oss fremover. Om du vil bevege deg fremover, trenger du finansiell støtte.

- Eierne har gitt alt de kan finansielt, for å forbedre laget. Selv om vi ikke har brukt så mye penger som Manchester City, så har vi brukt så mye som vi kunne fortjene. Ingen ønsker eller forventer at denne fotballklubben skal pådra seg en stor gjeld igjen. Eierne har gjort maksimalt av det vi kunne forvente finansielt sett.

- Tålmodighet er viktig, og jeg tror alle forstår hva vi forsøker å oppnå. Spillerne forstår hvor vi vil hen, og alle trekker i samme retning. Spillerne viser virkelig flotte holdninger og vilje til å ta oss fremover. En del av fotballen vi har spilt på Anfield har vært strålende, men vi har ikke fått resultatene vi hadde fortjent.