Dalglish tror det blir en god kamp på Emirates

Liverpool skal i morgen bryne seg på et titteljagende Arsenal-lag, som ligger sju poeng bak Manchester United, men som har en kamp til gode på serielederen. For The Gunners står mye på spill i morgendagens kamp.

Kenny Dalglish har ledet Liverpool til seire over Chelsea, Manchester United og Manchester City. Nå håper han også å få Arsenals skalp i beltet.

- Jeg aner ikke om Arsenal føler presset, men våre gutter har satt litt press på seg selv med sitt gode spill mandag kveld, uttaler Liverpool-manageren til Echo.

- Dersom de når slike høyder igjen i morgen, har vi virkelig noe å se frem til, fortsetter han.

- Arsenal er et fantastisk fotball-lag, som det er en fryd for øyet å se spille. Alle som liker fotball liker å se dem spille.

- Men vi var ikke dårlige vi heller, forleden dag. Klarer vi å spille på samme nivå igjen kan det bli litt av en kamp.

- Det er fortsatt mye arbeid som gjenstår hos oss, men det er likedan i alle klubber. Alle jobber for progresjon. Jeg tror ikke det finnes den klubb som ikke akter å hente inn nye fjes i sommer.

- Arsenal er som oss i så måte. Den eneste forskjellen er at de har kommet litt lenger i prosessen enn vi er. Vi har nye eiere som først kom inn denne sesongen, vi har en ny administrerende direktør, en ny fotballdirektør og det vil også være en ny manager.

- Vi har ikke kommet så langt som dem, men vi har klart oss bra mot topplagene. Liverpool klarte seg også bra mot Arsenal i sesongens første kamp, hvor det ble uavgjort 1-1 og Liverpool spilte med 10 mann hele annen omgang.

- Dersom vi ønsker å konkurrere med de fire beste over 38 kamper må vi prestere bedre enn vi har gjort denne sesongen.

Liverpool Echo tror at Dalglish vil stille med samme startellever mot Arsenal som i mandagens kamp mot Manchester City. Sotirios Kyrgiakos kan imidlertid være tilbake i troppen etter sykdomsforfall sist.