Dansk 14-åring imponerte på treningsopphold

Brian Steen Nielsen, sportssjef i AGF Aarhus, sier at Liverpool ønsker å gi Michael Zacho en ny mulighet til å vise seg frem etter at han overbeviste på prøve i forrige uke.

14-årige Michael Zacho fra AGF Aarhus var på prøve i forrige uke, og dansken imponerte Liverpools trenere såpass at han vil få muligheten til å vise seg frem på nytt for Premier League-klubben.
- Michael ga Liverpools trenere et riktig bra inntrykk. Både teknisk og taktisk kunne han måle seg med deres beste spillere i årgangen, og han overgikk dem alle i en såkalt bip-test som de hadde i løpet av uken, sier AGF Aarhus’ sportssjef Brian Steen Nielsen til agffodbold.dk.

I tillegg til trening var Zacho med i en testkamp mot Manchester United. Kantspilleren viste frem sine offensive kvaliteter.
- Michael kom godt fra kampen og viste at han har ferdighetene til å være blant de beste i årgangen. Derfor har Liverpools trenere også invitert ham til enda et prøvetreningsopphold mot slutten av året. Det er et stort klapp på skulderen til Michael, men også til vår talentutvikling.

AGF Aarhus’ sportsdirektør BrianSteen Nielsen roser Liverpool for måten de har opptrådt gjennom hele prosessen.
- Det var en flott opplevelse, ikke bare for Michael, men også for meg. Liverpool har vært veldig profesjonelle hele veien, men er likevel jordnære. Det har vært spennende å se hvordan Liverpool utvikler talenter. Jeg har blitt mange erfaringer rikere og samtidig fått noen kontakter AGF kan få nytte av på et senere tidspunkt.