Darby tilbake i spill

Stephen Darby returnerte fra ankelskade og fikk 90 minutter for Notts County. Tap for samtlige av Liverpools fem utlånte i The Football League.

I League One var Stephen Darby igjen i spill for Notts County i kveldens 0-1-tap mot Peterborough på Meadow Lane. Høyrebacken har ikke vært i aksjon siden 0-5-tapet mot Manchester City i FA-cupen 20.februar på grunn av en ankelskade, og var en periode tilbake på Melwood for behandling.

Nathan Eccleston kom inn i det 82.minutt for Charlton, på stillingen 0-1. MK Dons vant til slutt 2-0 på stadium:mk.

I The Championship falt Nottingham Forest til 6.plass på tabellen etter at nedrykkstruede Sheffield United snudde 0-1 til 2-1-seier på Bramall Lane. Paul Konchesky spilte samtlige minutter for bortelaget.

Også Daniel Ayalas Derby tok ledelsen, men tapte til slutt 1-2 borte mot Middlesbrough. Midtstopperen var på banen hele kampen.

David Amoo ble byttet inn for Nick Barmby i det 72. minutt da Hull tapte 0-1 hjemme mot Burnley.