Dårlig dag for utlånsspillerne

Daniel Ayala og Stephen Darby spilte igjen 90 minutter, men det var ingen av de fem utlånte fra Liverpool som vant sine kamper på lørdag ettermiddag.

Daniel Ayala spilte hele kampen da Derby fikk 2-2 borte mot Crystal Palace i Championship, etter at vertene hadde utlignet helt mot slutten av kampen på et straffespark.

Paul Konchesky ble byttet ut etter 77 minutter, da hans Nottingham Forest spilte i Swansea. Da ledet hjemmelaget 3-1 og venstrebacken hadde fått et gult kort. Trolig pådro Konchesky seg en skade. Sluttresultatet ble 3-2.

David Amoo var innbytter i ti minutter for Hull da "tigrene" spilte 1-1 hjemme mot Norwich. Tidligere rød Nick Barmby nettet forøvrig for vertene, og Jack Hobbs spilte hele kampen i midtforsvaret.

Stephen Darby spilte hele kampen da han var med på et Notts County som tapte 1-0 hjemme for Bristol Rovers.

Charlton har vært i fritt fall i League 1 de siste ukene og Nathan Eccleston har slitt under sitt låneopphold i hovedstaden. I bortekampen mot Dagenham & Redbridge lå Charlton under med 2-0 da spissen kom inn som innbytter etter 80 minutter. Et sent trøstemål kunne ikke hindre et nytt tap.