De fleste spillerne med til Kina

Ifølge Liverpool Echo vil nyinnkjøpte Charlie Adam bli med til treningskampene i Østen, og bare en håndfull spillere vil ikke være involvert under de første kampene i pre-season.

Det ryktes at Raul Meireles ikke skal være med på de første treningskampene, damed en klar hentydning om at portugiseren kan være på vei bort, men lokalavisennevner ikke Meireles blant spillerne som ikke setter seg på flyet til Kina imorgen.

Steven Gerrard vil bli igjen på Melwood for å forberede seg best mulig ettersin lyskeoperasjon og Jordan Henderson har fått ekstra fri som følge av spill iEM for U21-landslag. I tillegg er som kjent Luis Suarez og Lucas opptatt medspill i Copa America.

Spillere som Maxi Rodriguez, Emiliano Insua, Pepe Reina og Dirk Kuyt har alle iløpet av uka kommet tilbake til Merseyside, i tillegg til de som startettreningen sist mandag. Blant dem var Andy Carroll, Martin Kelly og DanielAgger, som alle avsluttet forrige sesong skadet. Kenny Dalglish bekrefterimidlertid at de vil få spilletid i Kina.

- Alle tre er helt fine, forklarer manageren. – De har vært med for fullt påtrening og er helt friske av sine skader.

Charlie Adam ventes også å være med troppen etter nylig å ha signert for derøde.

En som ikke vil være med på turen til Østen er Milan Jovanovic. Serberen ertilgjengelig for andre klubber på fri transfer og skal være i samtaler medAnderlecht.