Delt 2.plass for Liverpool

Liverpool 2 tok en sterk del andreplass i fredagens fotballquiz på Tempest Pub i Oslo. Supporterunionen for Britisk Fotball ønsket alle sine medlemsklubber og supportere velkommen til en quiz som inneholdt både rene fotballspørsmål og musikkspørsmål som hadde link mot fotballen på balløya.

Dette var en ny vri fra SBF og tilbakemeldingene om denne mix var positiv. Denne kvelden hadde 11 lag møtt opp og det ble en meget sterk konkurranse mellom kunnskapsrike quizlag. Vinnerlaget ble Hibs. De klarte hele 89 poeng av totalt 104. Liverpool 2 klarte altså en meget sterk delt 2.plass, mens Liverpool L4 ble nummer 6.

Kveldens quizmaster Anders Christensen (styremedlem i SBF) gjorde en utmerket jobb. Særlig hans 15 spørsmål om musikk/fotball ble en høydare, her kom den ene gromlåta etter den andre!

Quizen var delt opp i to deler, først 15 fotballspørsmål deretter 15 spørsmål som startet opp med musikklåt over høytaleranlegget med oppfølgingsspørsmål. Hits fra band som Lindisfarne, Elton John, Black Sabbath og Iron Maiden ga oss en musikkopplevelse og rockefoten ble aktivisert.

Resultatlisten:
1. Hibs   89 p
2. Shadwell Town Quizlads 75 p
2. Liverpool 2 75 p
4. Quiz Waddle 74 p
5. Cupid Stunts 63 p
6. Liverpool L4 56 p
6. Aston Villa 56 p
8. The Lads 54 p
9. Team Toten 49 p
10 The Disco Dæns 14p
11. Gulag Arkipelet 13 p

De tre beste lagene ble premiert.

SBF jobber nå med å arrangere et supportertreff for medlemsklubbene på Tempest pub i mars måned. Nærmere informasjon om dato og innhold vil sendes ut til medlemsklubbene og legges ut på www.supporterunionen.no