Den nye bortedrakten for sesongen 2011/2012

Liverpool FC har offentliggjort bilder av den nye bortedrakten for sesongen 2011/2012. Drakten er mørkegrå med detaljer i sølvfarge og rødt.

Det kommer også en ny keeperdrakt for den nye sesongen. Denne oransje og sorte keeperdrakten skal brukes på hjemmebane.

Begge disse draktene kommer i salg 12.mai, men kan nå forhåndsbestilles på Liverpoolfc.tv.

- Drakten ser bra ut, og jeg er sikker på at laget vil se bra ut i den neste sesong. Det aller viktigste er at vi vinner i den, kommenterer Jamie Carragher.

- Mørkegrå? De kan kalle det hva de vil, men den ser bra ut, legger han til.

- Den er komfortabel og ser bra ut. Det viktigste når du er ute på banen er at drakten er komfortabel, mener lagkaptein Steven Gerrard.

- At den er komfortabel og ser fin ut er de viktigste faktorene ved en ny drakt. Jeg liker den virkelig, fortsetter han.

- Det er veldig smigrende når jeg ser navnet mitt bakpå noens drakt. Jeg husker det var spesielt da jeg som ung spiller for første gang så at noen bar mitt navn på ryggen. Det skjedde et par kamper inn i min karriere. Det ga meg en veldig god følelse, og jeg er fortsatt stolt og smigret når mange fans bærer mitt navn på ryggen.

- Barna mine vil bestille denne med en gang. Du ser alltid frem til å få nye drakter, og jeg liker spesielt godt denne grå. Den ser veldig fin ut, og jeg gleder meg til å spille i den, sier Dirk Kuyt.

- Det viktigste er at du nesten ikke kjenner at du har drakten på. Kvaliteten på trøyen og shortsen er god, noe som alltid er tilfelle med adidas. Det nest viktigste er at drakten ser fin og imponerende ut. Denne er mer enn bra nok for meg, så jeg er fornøyd nok en gang.

Når det gjelder keeperdrakten, så vil årets lysegrå hjemmedrakt bli neste sesongs bortedrakt.

- Jeg liker grått. Vi får se om det bringer oss lykke. Det er viktig at drakten føles komfortabel og at den er riktig når det gjelder fargevalg. Det har ikke vært noe problem så langt, og det er vel grunnen til at vi fortsetter med den en sesong til. Jeg er veldig godt fornøyd med den grå keeperdrakten, uttaler Jose Reina.

Den nye hjemmedrakten for målvakten vil altså være svart og oransje.