Derby ønsker å låne Ayala også neste sesong

Derby County er så fornøyd med Daniel Ayala, at de allerede nå har begynt å se på muligheten for å låne Liverpool-stopperen også neste sesong.

Daniel Ayala er utlånt til Derby for resten av sesongen. Championship-klubben er så fornøyd med innsatsen til spanjolen, at The Rams planlegger å spørre Liverpool om muligheten til å låne Ayala også for sesongen 2011/12. Det melder This is Derbyshire.

Selv om Derby sliter på nedre halvdel av tabellen har den sportslige ledelsen i klubben blitt mektig imponert over Ayalas spill etter at han ble hentet fra Liverpool i februar. Midtstopperen har spilt ni kamper for The Rams, og 20-åringen har fungert meget bra sammen med midtstoppermakker Shaun Barker.

Derby hadde bare vunnet en av 12 kamper før Ayalas inntreden på laget, men i løpet av de åtte siste kampene har de vunnet to ganger og spilt uavgjort tre ganger.

- Om det er mulighet for at vi kan hente ham tilbake på lån neste sesong? Vi kommer helt klart til å spørre om det, siteres manager Nigel Clough.

- Vi vil snakke med Liverpool, og se om det er muligheter for at så kan skje. Haken ved det hele er imidlertid at Liverpool normalt sett ikke tar slike avgjørelser før i august. Vi må ha noen spillere klare før den tid, og vi må utvilsomt hente inn en ny midtstopper, legger han til.

- Daniel har vist nok i løpet av sin tid her til at vi ønsker å låne ham også neste sesong, avslutter Clough.