Digital Kalender oppdatert

Digital kalender er en applikasjon som inneholder en kalenderfunksjon. I tillegg til å holde deg oppdatert på viktige LFC-begivenheter kan du med et tastetrykk enkelt holde styr på egne avtaler, oppgaver etc.

Supporterklubbens Digitale Kalender er endelig oppdatert med bilder av King Kenny, Andy Carroll, Luiz Suarez & Co. Her får du tøffe bakgrunnsbilder og skjermsparer.


Nyheter og begivenheter fra liverpool.no sendes ut til alle brukerne fra en sentral server. Denne administreres av supporterklubben slik at du til enhver tid er oppdatert på hva som skjer.
Kalenderen har to-veis integrasjon med Microsoft Outlook (illustrasjon er fra tidligere sesong).
Og ikke minst: Den er gratis!!

Installasjon

Last ned installasjons-filen til en katalog på harddisken din. Dobbelklikk på den og følg instruksjonene. Dersom du er i tvil om hvordan du installerer kan det være greit å følge anvisningene som finnes i manualen (link til manual).

Under installasjonen velger du hva slags språk du ønsker. Dersom du ønsker to-veis integrasjon med MS Outlook velger du hvilken versjon av MS Office du har. Dersom du ikke ønsker denne integrasjonen velger du bare ?Not installed?.

Etter installasjon kan du få du spørsmål om å registrere kalenderen. Dette er for at kalenderen skal skille mellom de forskjellige brukerne som er pålogget. Bruker A?s private avtaler vil da ikke være synlige for bruker B og omvendt.

NB!
Dersom du benytter den "gamle" versjonen av kalenderen vil nye bakgrunnsbilder automatisk overføres. Du vil få en beskjed på skjermen om at nye bilder er tilgjengelige. Aksepter for å starte nedlasting av bildene. Når nedlasting er fullført vil bakgrunnen din automatisk skifte.

OBS: Når du klikker på filen under og nedlastingen starter vil det komme opp en liten dilaog-boks hvor du blir gjort oppmerksom på at det finnes en nyere versjon tilgjengelig. Trykk ja for å laste ned. Dersom¨samme melding kommer opp igjen så ikke gjør noe før nedlastingen er gjennomført. Klikk da nei. Kalender er da nedlastet (du vil se et ikon for kalenderen nede i høyre hjørne).

Last ned kalenderen her

Funksjonalitet

? Dynamisk innhold (Innhold oppdateres automatisk)
? Oppdaterte kampreferater/resultater
? To-veis integrasjon med MS Outlook
? Egen søkefunksjonalitet
? Legg inn egne avtaler, oppgaver og alarmer
? LFC bakgrunnsbilder og skjermsparer
? Mulighet til å lage egne fargeskjema/skins
? Kalenderen kan flyttes rundt på skjermen
? Og mye mye mer ?

Support

For mer informasjon, klikk her for manual.
Dersom du ikke finner svar på dine spørsmål i manualen kan du sende en epost til [email protected] for assistanse.

PS: Skjermbildet over er et par år gammelt - og er ikke likt med årets versjon.