Dilemma for eierne

Daily Mirror skriver at Liverpools store lønnsbudsjett og problemer med å bli kvitt høyt lønnede spillere setter kjepper i hjulene for å hente spillerforsterkninger.

David Maddock i Daily Mirror mener at Liverpools planer om å hente Connor Wickham ble delvis ødelagt av at klubben sliter med stort lønnsbudsjettet. De røde forsøker å bli kvitt minst 13 spillere og redusere lønnsbudsjettet med £30M i året ved å få vekk dødkjøttet i førstelagstroppen.

Mange av spillerne som er overflødige har så store lønninger at de nesten er umulig å selge. Eierne står derfor overfor et stort dilemma. De vil ikke ha en enda større tropp som vil koste enda mer penger, men de ønsker å støtte Dalglish i å hente inn gode unge talenter. Sunderlands bud på Connor Wickham kom derfor på et dårlig tidspunkt for merseysiderne.

Dalglish må nå forsøke å bli av med spillere som Joe Cole, Alberto Aquilani, Milan Jovanovic, Christian Poulsen, Maxi Rodriguez, Philipp Degen og Paul Konchesky.

Manageren er fortsatt ute etter en venstre back, midtstopper, midtbanespiller , venstre ving og spiss. Spillere som Charlie Adam, Scott Dann, Jose Enrique og Stewart Downing er fortsatt i kikkerten.

Kilde: Daily Mirror