Dirk hyller Maxi

Dirk Kuyt hyller Maxi Rodriguez etter at argentineren gjorde sitt andre hat-trick på to uker i 5-2 seieren over Fulham i går kveld.

Liverpools nummer 17 er nå oppe i 10 scoringer denne sesongen. Samtlige i ligaen.

- Det var en ny uforglemmelig kveld for Maxi. Før Birmingham-kampen hadde han ikke spilt på en stund, men nå har han kommet inn og gjort to hat-trick på to uker, noe som er fantastisk, sier Kuyt til Liverpoolfc.tv.

- Han er i virkelig godt slag foran mål. I perioden hvor Maxi ikke fikk spilletid trente han godt, og jobbet hardt. Han ventet på øyeblikket da manageren trengte ham.

- Måten han har respondert etter at manageren ga ham sjansen er strålende. Maxi er en stor spiller, og jeg er henrykt på hans vegne. Det tredje målet i går var rett og slett et fantastisk treff. Jeg har sett det i reprise etter kampen, og da så det enda bedre ut.

- Det ble en utrolig start på kampen, når vi scoret så tidlig. Vi kom til London søndag ettermiddag, og da blir ventetiden til kampstart lang. Manageren sa at vi måtte sørge for å være klare til denne kampen. Vi fikk en utrolig start, og vi responderte veldig bra ved å lede 3-0 etter bare 15 minutter.

- Jeg trives med å spille for dette laget. Alle angriper og forsvarer seg godt sammen, og i garderoben ser jeg bare smilende ansikter.

- Målet vårt er å komme med i Europa, og vi ønsker å ta maksimum med poeng resten av sesongen. Vi ser nå frem til kampen mot Tottenham. Vi er i god form, men på søndag vil det bli en ny tøff kamp. Vi må være klar for den, og spille slik som vi gjorde mot Fulham. Da vil vi ha en sjanse til å få et nytt godt resultat.