Downing blir i Villa?

Aston Villa har åpnet samtaler med Liverpool-linkede Stewart Downing om en ny kontrakt, og uttalelser fra vingen kan tolkes dit hen at han fortsetter karrieren på Villa Park.

Downing har to år igjen av sin kontrakt med Aston Villa, og har blitt hyppig linket til Liverpool denne våren. Nå ser det imidlertid ut som han ikke kommer til å forlate Midlands-klubben.

- Agenten min har allerede hatt et par samtaler med klubben. Jeg har snakket med manageren, som sier han ønsker å beholde meg. Jeg har fortsatt to år igjen av kontrakten, og Villa har kommet med et tilbud. For en spiller er det strålende når klubben din har tro på deg, og belønner deg med en ny kontrakt. Det gir deg sevltillit, uttaler Downing til Birmingham Mail.

- Jeg trives her. Jeg har trivdes siden første dagen jeg kom hit. Dette er en fantastisk fotballklubb, og det er fantastisk at de ønsker å beholde meg.

- Spekulasjoner om fremtiden til spillere som gjør det bra er en del av fotballen. Helt siden jeg var ung har jeg hørt historier om at jeg var på vei hit eller dit. Har du en god sesong blir du linket til andre klubber, men jeg er lykkelig her.

- Det er noen fantastiske spillere i klubben. Jeg har tro på klubben, trass i det som har skjedd denne sesongen, og jeg tror vi beveger oss i riktig retning. Får vi hentet inn de riktige spillerne, blir jeg glad.

- Dersom du trives og er fornøyd som fotballspiller, hvorfor skal du da forandre på ting? Jeg vet vi har lagt bak oss en skuffende sesong, men jeg klarer å se et større bilde.