Downing har tro på samspillet med Carroll

Stewart Downing tror at han vil fungere godt som tilrettelegger for Andy Carroll.

- Jeg har spilt noen kamper sammen med Andy nå, både for England og i pre-season, så jeg kjenner hans styrker. Får jeg ballen inn i feltet vil han nå den i ni av ti tilfeller, uttaler Liverpool-vingen til Daily Express.

- Jeg har egentlig ikke snakket med Kenny Dalglish om hvilken posisjon jeg kommer til å spille i. Jeg har spilt både ute til venstre og ute til høyre. Med det høye antallet spillere vi har i klubben kan vi spille både med vinger eller benytte et trangere system, legger han til.

Downing er i Englands tropp til onsdagens privatlandskamp mot Nederland på Wembley, og håper nå å bli fast inventar i Fabio Capellos startoppstilling.

- Jeg håper å bli fast inventar på landslaget. Min landslagskarriere har vært frustrerende hittil. Nå ønsker jeg å spille meg inn i startoppstillingen. Dette blir en viktig sesong for meg. Jeg føler at jeg inngår mer og mer i planene. Jeg gikk mer eller mindre skadet i to år, og deretter ble jeg ikke tatt ut i en periode. Derfor er det hyggelig å være tilbake på landslaget.