Downing øyner tittelmulighet

Stewart Downing mener Liverpool kan være med å kjempe om ligatittelen dersom de klarer å opprettholde formen de viste før landslagspausen.

Liverpool ligger på 3.plass i Premier League med syv poeng på tre kamper.
- Det er en optimisme i Liverpool. Vi har startet sesongen veldig bra, men vi har en vanskelig rekke med kamper foran oss, og det starter med Stoke, uttaler Stewart Downing til Liverpool Echo.

- Men dersom vi fortsetter å spille på den måten vi gjør i Liverpool, har vi en meget stor mulighet til å være med i tetgruppen. Men vi tar én kamp av gangen.

Stewart Downing har imponert for Liverpool etter overgangen fra Aston Villa, men kantspilleren har også vist godt spill for England. Han hadde målgivende til Ashley Youngs seiersmål mot Wales tirsdag kveld.
- Jeg er tryggere. Å spille bra for klubblaget hjelper. En rekke med kamper hjelper på selvtilliten og til å bli vant med spillerne rundt meg.

- Det har vært en god start for klubb og landslag. Det var hyggelig å spille i kveld (tirsdag). Jeg trives virkelig. Det var bra å spille på Wembley, selv om det hadde vært fint om vi hadde scoret noen flere mål. Hovedsaken er imidlertid resultatet.

Downing spilte sin landskamp nummer 29 da Wales gjestet Wembley. 27-åringen er godt etablert i landslagstroppen.
- Jeg er ikke sikker på om dette er min mest stabile form. Kanskje med England fordi jeg får en rekke med kamper og nyter det. Jeg er fornøyd. Det ville være fint å bli værende på laget. Jeg må bare fortsette å spille bra. Forhåpentligvis skjer det.

- Jeg er fornøyd med å spille på høyre, venstre eller i midten. Hovedsaken er å være på laget og spille.