Downing på vei?

Aston Villa mistet i går Ashley Young til Manchester United. Nå skriver Birmingham-avisen Express & Star at det er overhengende fare for at enda en ving forlater klubben. Det er snakk om Stewart Downing til Liverpool.

Express& Star konstaterer at Stewart Downing kan bli den nestehøyprofilerte spilleren som forlater Villa Park, etter somspekulasjonene om at vingen er på vei til Liverpool tiltar i styrke.26-åringen har to år igjen av sin kontrakt med Aston Villa. Villasnye manager, Alex McLeish, ønsker å beholde landslagsspilleren, menhar samtidig sagt at han ikke vil stå i veien for Downing dersomvingen ønsker en overgang til Liverpool.

Express & Starskriver at mye vil avhenge av om Liverpool kan møte Villasprisforlangende, da Villa ikke har noen intensjon om å la Downing gåpå billigsalg.

Avisen skriver at Villa vil stå på kravet omen overgangssum rundt £19M, noe som kan bety at Kenny Dalglish måselge spillere før han kan kjøpe spilleren han så i aksjon flereganger sist sesong. Express & Star slår videre fast at AstonVilla ønsker å avklare Downings situasjon så raskt som mulig,etter at spilleren ombestemte seg og ikke lenger ønsker å skriveunder en ny kontrakt med Villa.