Dunn utvist i Algarve

Tyrel Belford, Matty Regan og Jack Dunn fikk alle spilletid da England U17 spilte 2-2 mot vertsnasjonen Portugal i sin siste kamp i Algarve-turneringen i dag. Innbytter Dunn ble imidlertid utvist, noe som bidro til at Portugal kom tilbake og utlignet Englands tomålsledelse.

Alex Henshall og Adam Jackson gjorde Englands mål i dagens kamp. Midtstopper Matty Regan spilte hele kampen, mens keeper Tyrel Belford og midtbanespiller Jack Dunn entret banen da annen omgang startet.

Dette var de unge engelskmennenes siste kamp før eliterunden av EM-kvalifiseringen i mars.

England var klart best i første omgang i dagens kamp, og tok tidlig ledelsen 2-0. Ett rødt kort for innbytter Dunn ødela imidlertid rytmen for engelskmennene etter pause. Dermed kom vertsnasjonen tilbake og klarte å få uavgjort.

Tidligere i uken spilte England 1-1 mot Romania og tapte 3-1 for Tyskland.

Nå venter EM-kvalifiseringskamper mot Nord-Irland, Beliga og Spania i mars for England U17. Bare ett av lagene går videre til EM-sluttspillet.