Duo fornøyd med oppholdet i Karibia

Juniortrener Rodolfo Borrell og kaptein Conor Coady kommer med sine reaksjoner etter juniorlagets 4-1-seier i en treningskamp mot St. Vincent og Grenadinene.

Liverpool U18 beseiret St. Vincent og Grenadinene 4-1 i en treningskamp i Karibia sent i går kveld norsk tid.
- Alle i Liverpool FC vil like å takke menneskene på øya for velkomsten vi fikk. Det er flott opplevelse for spillerne våre. Jeg håper at det er det samme for ungguttene her også, uttaler Rodolfo Borrell til Liverpoolfc.tv.

- Jeg synes St. Vincent har et flott lag. Jeg må gi treneren deres honnør for god organisering. De har noen gode spillere. Jeg vet at det ikke er lett dersom du ikke har mange spillere å velge mellom.

- Det var en god kamp. Det var tøft for oss fordi det var vanskelig å spille i slik intens varme. Det var en en underholdende kamp, spesielt i 2.omgang. Det var hyggelig å vinne, og det var en så fantastisk respons fra lokalbefolkningen på slutten.

Conor Coady kunne etter kampslutt løfte trofeet over hodet som bevis på at Liverpool hadde vunnet Caribbean Cup.
- Jeg vil gi en stor takk til Harlequin og Buccament Bay Resort. Det har vært fabelaktig. Vi har trivdes hvert eneste minutt her, sier Conor Coady til Liverpoolfc.tv.

- Vi har måttet håndtere noen vanskeligheter med varmen og banen, men jeg synes vi har greid oss bra.

- St. Vincent ga oss god kamp. Det var jevnt frem til 2.omgang. Vi hevet oss etter pausen og spilte bra. Vi scoret målene vi trengte. Det var hyggelig å løfte trofeet på slutten etter det som har vært en flott sesong for oss.