Eccleston blir klar for Charlton i morgen

Charlton Athletic bekrefter på sine offisielle nettsider at de har kommet til enighet med Liverpool om et lån av Nathan Eccleston ut sesongen. Angriperen har trent med London-klubben i dag, og kontrakten blir undertegnet i morgen.

20 år gamle Eccleston har spilt sju førstelagskamper for Liverpool denne sesongen, men bare en av disse er fra start. Angriperen går nå rett inn i Charltons tropp til lørdagens toppkamp i League One, mot Sheffield Wednesday, så snart papirarbeidet er fullført. Noe man altså regner med skjer i morgen.

- Flere klubber var ivrige etter å sikre seg Nathan på lån i dette transfervinduet. Noen av disse fra høyere divisjoner, så vi handlet raskt og er henrykt over å ha sikret oss underskriften hans, uttaler Charlton-formann Michael Slater.

- Han har et godt rykte, og har allerede spilt i Premier Leauge og Europa League denne sesongen, så det blir en fantastisk tilvekst til troppen vår, legger han til.

Eccleston debuterte for Liverpool i et 2-1 tap for Arsenal allerede oktober 2009. Fem av hans sju kamper denne sesongen har kommet i Europa League. I fjor vår spilte han 12 kamper på lån for Huddersfield i League One, og gjorde ett mål.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.