Eccleston i trøbbel

Liverpool FC kommer til å se nærmere på Nathan Ecclestons Twitter-kommentar om at angrepene 11.september 2001 ikke var utført av terrorister.

Reservelagsspiller Nathan Eccleston har skapt vrede etter at han har skrevet på Twitter at angrepene 11. september var “en ulykke” og at han trodde “Illuminiati” – en konspiratorisk organsisajon spredt over hele verden – var ansvarlig.
- Iaint going to say attack don’t let the media make u believe that was terrorist that did it. #O.T.I.S”, skrev Eccleston på Twitter. OTIS betyr “Only The Illuminati Succeed”.

Liverpool kommer nå til å etterforske Nathan Eccelston. I dag ble tweeten fjernet fra siden hans.
- Klubben tar saken meget alvorlig, og klubbrepresentanter har informert Nathan Eccelston at vi kommer til å etterforske omstendighetene rundt innlegget og finne en passende reaksjon på handlingen, sier en klubbtalsmann til Liverpool Echo.

På Internett har det kommet en rekke reaksjoner. Noen har forsvart ham med at han "bare er ung"og skal få si sin mening. Andre har slaktet ham, og noen mener at han aldri bør få bære Liverpools trøye igjen. Han har fått karakteristikker som “idiot, feilinformert og i utgangspunktet dum”.