Ecclestons siste kamp for Charlton

Siste ligarunde i League One ble spilt i ettermiddag, og Nathan Eccleston slapp til det siste kvarteret i sin avskjedskamp med London-klubben Charlton.

Nathan Eccleston entret banen i det 75.minutt da Charlton spilte 0-0 mot Hartlepool hjemme på The Valley. Charlton ble nummer 13 i årets League One.

- Jeg ønsker å takke alle Charlton-fans for støtten etter at jeg kom på lån. Dette har vært en flott erfaring for meg, og det var fint å høre at navnet mitt ble sunget. Jeg ønsker dere alle en god sommer, og lykke til neste sesong, skriver Eccleston i sin avskjedshilsen til Charlton-fansen på Twitter.

Totalt spilte Eccleston 21 kamper for Charlton. Åtte fra start, og 13 som innbytter. Han gjorde tre mål for London-klubben på disse kampene.

Stephen Darby var verken på banen eller benken da Notts County berget plassen i League One ved å spille 1-1 hjemme mot divisjonsvinner Brighton. Det ble til slutt en 19.plass på County. Darby spilte totalt 26 kamper for The Magpies denne sesongen. 23 i ligaen og 3 i FA-cupen.