Echo: - Hodgson leder laget mot Man Utd

Til tross for spekulasjoner rundt Roy Hodgsons fremtid vil han lede Liverpool mot Manchester United i FA-cupen søndag. Ankom trening som normalt i dag.

Roy Hodgson ser ut til være klubbens manager når Liverpool møter Manchester United i FA-cupens3. runde på søndag. Klubbrepresentanter tilbakeviser rykter om at den hardt pressede manageren har blitt avskjediget.

Hodgsons posisjon er usikker, men de amerikanske eierne har valgt å ikke komme med en offentlig uttalelse om managerens framtid. 63-åringen ankom Melwood som normalt i går, men ble hilst av teksten “Hodgson Out” malt på en mur. Han ble værende på Melwood i fire timer.

Eierne hadde håpet å vente til etter sesongslutt med å ta en beslutning om Roy Hodgson, men de kan komme til å finne en midlertidig løsning. Fansen ser gjerne at Kenny Dalglish får jobben.

Didier Deschamp virker ikke å være en langsiktig løsning. Han ønsker å fortsette ut kontraktstiden, til 2014, i Marseille.
- Når jeg snakker om å være trener for Marseille på det nye stadionet, mener jeg det. Det er en idé som tiltaler meg. Nå er 2014 langt frem i mitt yrke, men jeg har sagt at folk må forstå at jeg ikke er en landstryker. Jeg beviste det i fjor. Jeg kunne ha dratt, uttaler Deschamps ifølge Liverpool Echo.

Press Association kan fortelle at Roy Hodgson ankom Melwood klokken 10.40 norsk tid for å fortsette forberedelsene til søndagens FA-cupkamp.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.