Eden Hazard følges tett

Ifølge Liverpool Daily Post har Liverpool bedt Lille om å holde dem informert om situasjonen til kantspilleren Eden Hazard.

Det antas at Eden Hazard kommer til å forlate Lille til sommeren. 20-åringen har blitt fulgt av en rekke toppklubber i Europa de seneste 18 månedene. Arsenal, Inter, Juventus, Real Madrid og Manchester United kan være mulige destinasjoner for belgieren. Han nettet blant annet mot Liverpool i Europa League forrige sesong.

Liverpools fotballdirektør Damien Comolli har holdt øye med Hazards utvikling en stund, og Anfield-klubben har bedt om å bli informert om eventuelle bud på spilleren før de selv følger opp interessen.

Lille hentet hjem den franske cupen i helgen, og kan vinne sitt første ligamesterskap på 57 år med seier mot Sochaux i kveld. Hazard har hintet frempå om at vil søke nye utfordringer når sesongen er over.
- Jeg ønsker å spille i en stor klubb. I Italia vet vi at det finnes mange. Jeg har ingen preferanser. En stor liga, føler jeg. Men nå er jeg i Lille, uttalte Hazard nylig.

Daily Mirror skriver at Lille har verdsatt Hazard til £20M. Spilleren har kontrakt med Ligue 1-klubben frem til 2015.