En ny vår for Poulsen

Christian Poulsen synes det føles som Liverpool-karrieren hans har startet på nytt etter at Kenny Dalglish tok over som manager. Dansken var noe overraskende tilbake i startoppstillingen igjen i 3-0 seieren på Molineux.

- Jeg kjemper for å komme med på laget, og klarer jeg å prestere på treningsfeltet får jeg nå forhåpentligvis en ny start her i Liverpool. Denne sesongen har ikke vært god for klubben eller for meg. Jeg håper vi kan starte på nytt nå, og vinne noen kamper. Det trenger vi, sier midtbanespilleren til Liverpool Daily Post.

- Jeg vet deler av fansen kritiserer meg. Men jeg synes jeg gjorde det bedre i første omgang mot Wolves, og jeg ønsker å forbedre spillet mitt her i Liverpool. Det har vært et vanskelig år for Liverpool, men forhåpentligvis snur det nå. Ikke bare for min egen del, men for alle i klubben. Vi må jobbe hardt og snu dette, og forhåpentligvis starter det med denne seieren.

Poulsen har nå startet i to av tre ligakamper under Dalglish.

- Vi ønsket å holde ballen på bakken mot Wolves, men alle vet at man må håndtere mange langballer når man møter lag som dette. Vi måtte først sørge for å vinne duellene i lufta, og det var kanskje grunnen til at jeg fikk starte kampen i stedet for Jay Spearing. Jay spilte veldig bra mot Everton, men kanskje det faktum at jeg er høyere hjalp meg inn på laget. Jeg var glad for å være tilbake i startoppstillingen.

- Dette var en flott seier for laget. Vi spilte en god førsteomgang, og i annen omgang forsvarte vi oss veldig bra. På topp hadde Fernando og Raul en god dag.

- Vi fremstår som sterkere nå. Vi visste vi måtte duellere en mot en mot Wolverhampton, og det gjorde vi i forsvar. Man må også ta vare på sjansene sine, og Fernando og Raul gjorde det.

- Jeg håper dette gjør godt for selvtilliten vår. Dette var vår første borteseier på lang tid. Forhåpentligvis kan vi spille bedre på bortebane fra nå av.

- Nå har vi to hjemmekamper, og vi vil få vår kaptein tilbake i vår neste kamp. Så vi håper å ta tre nye poeng mot Fulham.

- Manageren var aktiv en liten stund før min tid, men man kan føle forskjellen han har utgjort. Mot Wolves fikk han utrolig støtte fra våre fans. Det er vanskelig å peke på hva det er konkret han har brakt inn i laget så langt. Han har ikke ledet oss så lenge, og han må bli kjent med spillerne og sakte men sikkert sette sitt preg på laget. Men det var en del ting som var litt annerledes i helgen. Vi spilte ballen mer gjennom midten, og det fungerte bra, avslutter Poulsen.