Enda en kommersiell partner

Liverpool FC melder at de har inngått en toårig samarbeidsavtale med Turkish Tourism. Avtalen omfatter reklamerettigheter og andre fordeler.

- Tyrkia er et flott land, og vi har fantastiske minner fra Champions League-seieren i Istanbul i 2005. Gjennom denne avtalen bidrar klubben til at Turkish Tourism får store muligheter til å promotere sin merkevare, og de får også tilgang til vår supporterdatabase hvor de kan promotere sine produkter, forteller administrerende direktør Ian Ayre til Liverpools offisielle nettside.

- Jeg er henrykt over at Tyrkia har blitt en offisiell partner med en slik historisk klubb. Jeg er sikker på at Liverpools supportere har positive assosiasjoner når det gjelder Tyrkia allerede, etter deres dramatiske seier i Istanbul i 2005. Vi håper å bygge videre på denne seieren, og skape et dynamisk partnerskap, uttaler Toga Tuyluoglu, som er sjef for Turkish Culture og Tourism Office i London.

- Liverpool by er kjent for sin musikk og kultur, sine gallerier i verdensklasse, sine museer og landemerker, og dermed deler vi de samme verdiene. Over en fjerdedel av de som reiser til Tyrkia på pakkereise kommer fra det nordvestlige England, så dette er et veldig viktig område for Tyrkia. Det faktum at Liverpool FC spiller i rødt og hvitt er selvsagt også en bonus, legger han til.