Enda en unggutt hentes fra Bradford

Bradford Telegraph and Angus opplyser at Liverpool har kommet til enighet med Bradford City om en overgang for den 14-årige midtstopperen Nial Heaton.

Liverpool har tidligere hentet Andre Wisdom og Calum Pilkington fra Bradford City. Wisdom kom fra Yorkshire-klubben for tre år siden, mens Pilkington knyttet seg til Liverpools akademi i fjor. Nå har Liverpool blitt enig med Bradford City og en avtale for den 14-årige midtstopperen Nial Heaton, som hører til samme aldersgruppe som Pilkington.

- Vi må være realistiske om situasjonen. Deler av suksessen for oss er å produsere spillere med slik kvalitet at de tjener fotballklubben finansielt, uttaler David Wetheralll, sjef for ungdomsavdelingen i Bradford City, til Bradford Telegraph & Angus.

- Vi forsøker å komme i en situasjon hvor vi ikke lenger behøver å selge, men det er vanskelig å stå i veien for spillere når klubber som Liverpool banker på døren.

- Selv om jeg og Pete (Horne) selvsagt er skuffet over at disse spillerne ikke vil bære vinrødt og gult, har vi en følelse av stolthet over at klubber med Liverpools kvalitet er interessert i dem. Vi har også klubber som er interessert i andre spillere.

Fabian Delph og Tom Cleverley er spillere som tidligere har forlatt Bradford Citys ungdomsavdeling til fordel for henholdsvis Manchester United og Leeds.