England til topps i Limoges-turneringen

England U19 slo Ukraina U19 3-1 i sin siste kamp i Limoges-turneringen tidligere i dag, og når Portugal i kveld beseiret vertsnasjonen Frankrike 2-1 ble det klart at engelskmennene, med tre Liverpool-spillere i troppen, vant hele turneringen.

Kun Adam Morgan av Liverpools tre representanter startet dagens kamp mot Ukraina. Han ble byttet ut etter 57 minutter. Conor Coady spilte de siste 18 minuttene, mens Jack Robinson var ubenyttet reserve.

Med dagens 3-1 seier gikk England ubeseiret gjennom firenasjonersturneringen, med to seire og et uavgjort resultat.

West Bromwich-spissen Saido Berahino åpnet scoringene etter 27 minutter, før Readings Dom Samuel gjorde 2-0 like før pause. Ukraina reduserte tidlig i annen omgang, men Berahino avgjorde kampen med sitt andre mål for dagen i det 64.minutt.