Enrique-avtale nærmer seg?

The Northern Echo hevder at Liverpool og Newcastle nå er nærmere en avtale enn noen gang, etter at man skal omtrent være enig om en overgangssum på £6 millioner for José Enrique. Samtidig melder Liverpool Echo at man ikke har kommet til noen enighet.

José Enrique kan bli klar for Liverpool før helgen, etter at Liverpool og Newcastle nå skal være så godt som enig om en overgangssum på £6m millioner hevder The Northern Echo. Dette er en sum som kan stige dersom enkelte kriterier blir møtt.

Klubben vil så få tillatelse til å snakke med den tidligere Villarreal-spilleren og hans agent. Enrique skal ha ytret sitt ønske om å få komme til Liverpool, og han kritiserte nylig Newcastle-styret for klubbens transferpolitikk på Twitter, noe som skal ha vært veldig lite populært hos klubbeier Mike Ashley.

Enrique er inne i sitt siste år av sin kontrakt, og skal ikke ha vært villig til å forlenge med The Magpies. Tidligere i sommer skal de ha krevd opp mot £15 millioner for spilleren, men den situasjonen har endret seg.

The Northern Echo tror at Enrique kan komme til Liverpool for den medisinske testen så tidlig som innen helgen dersom han blir enig med de røde om sine personlige betingelser.

Oppdatert: Samtidig kjører James Pearce i Liverpool Echo ut en sak om at man ikke har kommet til noen enighet med Newcastle, som veldig mange aviser rapporterer i dag. Han skriver at Kenny Dalglish leter etter defensive forsterkninger, men at ingenting er klart enda.