Enrique fant ikke veien til treningsfeltet

Jose Enrique klarte å kjøre seg vill, og fant ikke veien til Melwood i forkant av sin første treningsøkt som Liverpool-spiller. Det avslører han til Liverpool Daily Post.

- Det stemmer at jeg rotet meg bort og ikke fant veien til treningsfeltet her om dagen. GPS-en min fungerer tydeligvis ikke her omkring! Jeg måtte stoppe bilen og spørre en fyr. Han ba meg følge ham, og jeg la meg på hjul. Han fulgte meg helt til Melwood, forklarer venstrebacken.

Heldigvis hadde ikke spanjolen problemer med å forstå scouserdialekten.

- Når du forstår geordies, kan du forstå hvem som helst! Det er en annen dialekt her. Det er vanskelig for meg å forstå en annen dialekt, for jeg har ikke spilt for andre lag i England enn Newcastle, men jeg klarer å forstå scouserdialekten.

Men Enrique er mer opptatt av det sportslige enn bilkjøring og språk.

- Om topp fire er realistisk? Du vet aldri i denne ligaen. I fjor var det mange overraskende resultater. Vi satser på å bli blant de fire beste, men det er lettere sagt enn gjort. Vi får se hvor vi er når sesongen er over. Vi kan til og med vinne ligaen! Du vet aldri! Det avhenger av andre lag og mange ting, som skader.

- Om det er forskjell på treningene i Newcastle og Liverpool? Forskjellen er at dette er andre spillere. Liverpool og Newcastle kjemper om ulike ting. Liverpool ønsker å bli blant de fire beste, mens Newcastles mål er å holde seg i divisjonen. Det er en forskjell.

Morgendagens motstander, Arsenal, ble linket til Enrique etter at Gael Clichy forsvant fra London-klubben til Manchester City.

- Jeg aner ikke om interessen var reell eller ikke. Det har stått mye om meg i avisene, og jeg har vært linket både til Barcelona og Arsenal, men det var bare Liverpool som la inn bud på meg og her er jeg.

- Premier League er en mye mer interessant liga enn La Liga. Her er det 7-8 lag som er veldig, veldig gode. I Spania er det bare Barcelona og Real Madrid. De kjemper alltid om tittelen. Her er det mange lag som kan kjempe om tittelen. For meg fremstår Real Madrid og Barcelona som de beste lagene i verden.

Liverpool Daily Post ville også vite Enriques oppskrift for å slå Arsenal.

- Vi må spille fotball på samme måten som dem. De er gode med ballen. Vi er et godt lag, som vil prøve å spille fotball slik vi gjorde mot Sunderland, og slå dem.

I Newcastle fikk Enrique problemer med klubbledelsen, fordi han var for frittalende på Twitter.

- Jeg fikk Twitter-forbud og en bot på to ukelønner. Twitter har kun gitt meg problemer, så jeg kommer ikke til å bruke Twitter mer.