Enrique går for tre nye poeng

Jose Enrique vet at det blir viktig å ta tre poeng mot Everton dersom Liverpool skal komme til Champions League neste sesong. Spillerne er fortsatt i tilpasningsfasen. Fornøyd med 1.omgangen mot Wolves.

Liverpool innehar 5.plassen i Premier League etter lørdagens seier mot Wolverhampton. Til helgen venter Everton borte før ligaleder Manchester United gjester Anfield to uker senere.
- Vi må ta tre poeng. Hvis vi ønsker å være med i Champions League neste sesong, trenger vi å ta poeng nå, sier Jose Enrique til Liverpool Daily Post.

- Vi må vinne slike kamper. Hvis vi kan ta ytterligere tre poeng før landslagspausen, vil tabellen se bra ut.

- Vi måtte vinne denne kampen for å få ro. Jeg synes vi spilte bra i 1.omgang, men i 2.omgang spilte vi egentlig ikke bra. Det viktigste var å ta tre poeng, og ting ser litt bedre ut nå.

26-åringen spilte en god kamp mot Wolverhampton, men innrømmer at han fortsatt er i en tilpasningsfase i Liverpool.
- Det er et annet press enn i Newcastle, men når jeg spiller, tenker jeg ikke på noe annet. Når du spiller på hjemmebane og har fansen med deg, er det mye, mye enklere.

- Vi har mange nye spillere og vi lærer hverandre fortsatt å kjenne. Dere så Manchester City i fjor. De gjorde det bra og vant FA-cupen, men de har brukt mye penger for å gjøre det bedre igjen.

- Det er det samme med oss. Vi ønsker å gjøre det bra i år, men etter sesongen vil vi sette oss ned og se hvordan vi kan forbedre oss igjen. Hvis vi spiller som i 1.omgang, så tror jeg vi kan gjøre det bra.