Ett minutts stillhet på lørdag

Liverpool skal i forkant av Swansea-kampen minnes falne britiske soldater i krigstid med ett minutts stillhet. På hver av spillerdraktene vil det være brodert inn en såkalt ”poppy”. Etter kampen skal draktene signeres av spillerne og doneres til Royal British Legion.

På Remembrance Sunday i november minnes britene sine falne soldater i krigstid. Ettersom det ikke spilles Premier League-kamper neste helg på grunn av landskamper, vil Liverpool FC avholde ett minutts stillhet i forkant av Liverpool-Swansea på lørdag. Lagene skal ledes ut på banen av flaggbærer Brian Fearn i Royal British Legion. Mark Kirwan og John Cadwallader i Royal Marines Reserve Merseyside skal plassere en stor poppy i midtsirkelen.

- Det er viktig for Liverpool å vise sin respekt denne helgen. The Poppy Appeal får inn millioner av pund for familiene til de som har vært involvert i de væpnede styrkene. Det er en ære å bære en poppy på draktene, og etterpå skal vi signere dem og donere dem til Royal British Legion, sier Jordan Henderson til Liverpoolfc.tv.

- Alle har den ytterste respekt for de som har vært involvert i de væpnede styrkene, og deres familier. Lørdag er en stor mulighet for spillerne og supporterne til å vise sin respekt.

- Jeg vil takke alle supporterne i de væpnede styrkene for det arbeidet de gjør. Jeg er sikker på at vi vil vise vår respekt for dem på lørdag og prøve å få det riktige resultatet for dem.