Evans kan bli klar for Man U

Spillet om hvem som blir klare og ikke klare til søndagens hatoppgjør på Anfield er i gang. Alex Ferguson anklaget av FA, men sitter på benken mot Liverpool.

Ifølge Skysports.com skal Jonny Evans, midtstopper hos Man Utd, være tilbake i trening og dermed være aktuell til søndagens kamp på Anfield. Manager Alex Ferguson hevdet etter tapet mot Chelsea på tirsdag at Wes Brown ville komme inn som partner til Chris Smalling. Nemanja Vidic er suspendert etter rødt kort i London, mens Rio Ferdinand hevdes å være skadet i en slik grad at han ikke er aktuell til helgens kamp.

Fra begge klubber holdes imidlertid kortene tett inntil brystet, og etter det vi erfarer vil Ferguson og Man Utd ikke holde sin vanlige pressekonferanse i morgen. Kenny Dalglish ville på sin side kun bekrefte at Martin Kelly og Jonjo Shelvey er definitivt ute til storkampen.

Det engelske fotballforbundet har anklaget Alex Ferguson for “upassende oppførsel” etter kommentarer gjort om dommer Martin Atkinson i etterkant av kampen mot Chelsea denne uka. Siden manageren har som frist til tirsdag ettermiddag med å svare på anklagen vil han likevel kunne sitte på benken på Anfield førstkommende søndag.