Fem navn på handlelisten

Liverpool Daily Post skriver at Liverpool har fem spillere på handlelisten denne uken. Clichy, Downing, Adam, Wickham og Oxlade-Chamberlain er alle i de rødes søkelys.

Neil Jones i Liverpool Daily Post skriver at Arsenals venstreback Gael Clichy er et seriøst transfermål for Kenny Dalglish. Anfield-klubben vurderer også bud på Aston Villas Stewart Downing, Blackpool-kaptein Charlie Adam, Ipswich-spiss Connor Wickham og Southamptons talent Alex Oxlade-Chamberlain.

Gael Clichy har bare ett år igjen av sin kontrakt med Arsenal. Den franske landslagsspilleren har informert The Gunners om at han ikke har planer om å forlenge kontrakten med London-klubben. 25-åringen verdsettes til £7M av Arsenal-manager Arsene Wenger.

Både Inter og Romas skal også være interessert, men Liverpool skal ha en fordel i og med at Comolli også sto bak Clichys overgang fra Cannes til Arsenal i 2003. Venstrebacken skal være ivrig etter en overgang til Merseyside.

Downing, som ble kåret til “Årets spiller” i Villa, skal også være interessert i et klubbskifte Liverpool. 26-åringen har blitt fulgt av Comolli helt tilbake til da Comolli var i Tottenham. Kantspilleren verdsettes til £18M av Aston Villa, men Liverpool håper å betale cirka £15M for den engelske landslagsspilleren.

Med Charlie Adam tror Liverpool Daily Post at det kan bli langt enklere. Midtbanespilleren ønsket svært gjerne en overgang til Liverpool i januar, men klubbskiftet gikk i vasken ettersom Blackpool krevde £12M. “The Seasiders” har siden den gang rykket ned fra Premier League, og 25-åringen har uttalt at han ønsker å fortsette i Premier League. Spilleren kan nå være tilgjengelig for £8M.

Dalglish og Comolli ønsker fortsatt å hente unge spillere. Duoen Wickham og Oxlade-Chamerlain er utpekt som transfermål. 18-årige Wickham er verdsatt til £10M av Ipswich, men Arsenal, Tottenham og Sunderland har også vist interesse den seneste tiden. Spissen, som for tiden er opptatt med U21-EM med England, sies å foretrekke Liverpool.

Den engelske U19-landslagsspilleren Oxlade-Chamberlain ble fulgt flere ganger av Comolli forrige sesong, og har verdt et transfermål for Arsenal. London-klubben ønsker å betale £10M , men Southampton forlanger nærmere £12M for talentet. The Gunners er tilbakeholdne med å betale et slikt beløp for en uprøvd unggutt, og en overgang til Liverpool kan da være en mulighet.