Ferguson velger sine beste menn

Manchester United-manager Alex Ferguson sier han vil stille med sitt beste mannskap mot Liverpool i FA-cupen. Usikkert om Wayne Rooney og Edwin van der Sar blir klare.

Manchester United røk ut for Leeds i 3. runde av FA-cupen forrige sesong. Den gang stilte Alex Ferguson med et svekket lag.
- Det var virkelig et dårlig resultat mot Leeds forrige sesong, spesielt med tanke på rivaliseringen mellom klubbene. I ettertid kunne jeg ha tatt ut et sterkere lag. Jeg kommer ikke til å begå den samme feilen igjen, sier Ferguson til Inside United.

Manchester United har vunnet FA-cupen flest ganger, men har ikke gått til topps siden 2004.
- Det er et viktig trofé, og vi har et stort ønske om å løfte det igjen. Vi har ikke vunnet siden 2004 eller spilt finale på Wembley siden vi tapte for Chelsea i 2007. Vi ønsker definitivt å reise tilbake dit og vinne.

Edwin van der Sar og Wayne Rooney er usikre hos United. Keeper van der Sar har mistet de to seneste kampene på grunn av skade, mens Wayne Rooney sto over mot Stoke etter en smell han fikk i ankelen mot West Bromwich på 1.nyttårsdag.
- Jeg håper å ha både Edwin van der Sar og Wayne Rooney klare til søndag, fortalte Ferguson på dagens pressekonferanse.

- Rooney har vært i god form i det siste, og Edwin er selvsagt verdifull med sin rutine.

Skotten kommenterte også beslutningen om å la Wayne Rooney komme tilbake på banen igjen etter å ha skadet ankelen i kampen mot WBA.
- Hvis det hadde vært alvorlig, ville han ikke ha kommet tilbake på banen. Det var kanskje ikke den riktige tingen å gjøre med tanke på å få han klar til tirsdagens kamp. Men han begynte å trene igjen i går, og vi håper at han er klar til søndag.

Rio Ferdinand sto over mot Stoke, men meldes spilleklar.
- Rio er ok, vi bare hvilte han mot Stoke, sier Ferguson.

Bortsett fra at Ferdinand kommer inn, og eventuelt Rooney og van der Sar, vil ikke Ferguson gjøre flere forandringer i troppen han benyttet mot Stoke.

Manchester Uniteds lag i 2-1-seieren mot Stoke: Kuszczak, Rafael da Silva, Vidic, Smalling, Evra, Nani, Fletcher, Gibson (Carrick 77), Giggs, Berbatov, Chicharito (Owen 77). Ubenyttede reserver: Amos, Fabio da Silva, Evans, Anderson, Obertan.