Flanagan ble årets spiller på reservelaget

John Flanagan har blitt kåret til årets spiller på Liverpools reservelag for sesongen 2010/11.

Høyrebackenslo karer som Suso, Jack Robinson, Andre Wisdom og Daniel Pacheco iavstemningen på Liverpoolfc.tv. Flanagan fikk 41% av stemmene. Susomed 30% og Pacheco med 8% fulgte på de neste plassene.

-Først og fremst vil jeg takke alle supporterne, da det er spesieltat de har stemt på meg, ikke minst siden jeg er en lokal spiller,uttaler Flanagan til klubbens nettside.

- Jeg har hatt enfantastisk sesong, og fansen har behandlet meg strålende. Jeg ønskerogså å takke Frank McParland, Rodolfo Borrell og Pep Segura vedakademiet, og også vår tidligere reservelagsmanager John McMahon.De har alle hjulpet meg mye, legger sidebacken til.

Flanaganfikk sin førstelagsdebut mot Manchester City på Anfield den11.april, og spilte fast på laget etter det.

For øyeblikketer scouseren sammen med Englands U19-tropp som forbereder seg tileliterunden av EM-kvalifiseringen i Sveits i perioden 31.mai –5.juni. Åpningskampen går mot Montenegro på tirsdag.

- Ibegynnelsen av sesongen spilte jeg fast på reservelaget, og det varhelt utrolig å ende sesongen som førstelagsspiller. Kenny Dalglishhar vært helt enestående, og har vist meg stor tillit. Det er englede og et privilegium å spille for ham og denne fotballklubben, ogjeg vil jobbe hardt i tiden som kommer. Jeg ønsker også å takkeJamie Carragher, som har hjulpet meg mye. Han snakker til deg heletiden i løpet av kampene, og har vært en stor inspirasjonskilde formeg, avslutter Flanagan.