Flanagan takker Dalglish for sjansen han fikk

John Flanagan hyller Kenny Dalglish for å gi unge spillere en sjanse til å vise seg frem på Liverpools førstelag.

Høyrebacken tror at flere av de unge spillerne på akademiet vil følge i hans fotspor, etter at han fikk sin debut i 3-0 seieren over Manchester City mandag kveld.

- Kenny har vært til stor hjelp for meg og de andre unge spillerne. Han har jobbet for klubben de siste to årene. Han hadde tilholdssted på akademiet, og kjenner de unge spillerne godt. Han har alltid vært til stor hjelp for oss, og har fortalt oss hva vi skal gjøre. Det faktum at vi kjenner ham godt fra før fra akademeit er til hjelp for oss, fordi det betyr at han kjenner oss godt også, uttaler Flanagan til The Guardian.

- Dette har gitt alle de unge spillerne et løft, for vi vet alle sammen at Kenny følger med på hva vi foretar oss og er villig til å gi oss sjansen. Det gir oss selvtillit. Det som er viktig for oss er at vi tar vare på sjansen når vi får den. Det er en flott spillergruppe på akademiet. Vi var uheldige i juniorcupen, for både akademilagene og reservelaget er gode lag.

- Min far spilte for Liverpool i sine yngre år, men klarte dessverre ikke å ta steget opp på førstelaget. Det er også til hjelp for meg, da han kan fortelle meg hva som fungerte og hva som ikke fungerte for ham. Det betyr at jeg kan lære av hans feil. Han forteller alltid at han pleide å rengjøre fotballskoene til Kenny. Faren min håper jeg spiller meg til fast plass på laget, og det gjør jeg også.