Fokus rettes mot Dann

Nettsiden til Sky tror at Scott Dann nå blir midtstopperen Liverpool søker mot etter at Phil Jones trolig glipper. £16M nevnt som pris for Jordan Henderson, som kan bli klar i løpet av kvelden.

Ifølge Skysports.com vil Kenny Dalglish og Liverpool nå rette øynene motscouseren Scott Dann i forsøket på å styrke det sentrale midtforsvaret til derøde.

Dette etter at Phil Jones høyst sannsynlig går til Man Utd, som synes å hasikret seg 19-åringen gjennom et sent bud. Ved siden av Liverpool har Arsenalog Tottenham også bekreftet at de ønsket å kjøpe spilleren til Blackburn.

Dann har vært ute siden januar med en ødelagt hamstring, men har gjennomført envellykket operasjon for å lege skaden. Uten ham i midtforsvaret ble det enturbulent avslutning på sesongen for Birmingham, da man først vant Carling Cupog så rykket ned fra Premier League.

Scott Dann ventes å ha en prislapp på om lag £10M. Arsenal skal også væreinteressert, men Liverpools vil være favoritt hvis de satser på 24-åringen da han tidligere har hatt sesongbillett på The Kop.

En handel som definitivt ser ut til å gå i Liverpools favør er kjøpet av JordanHenderson. Spilleren har i ettermiddag hatt medisinsk test på Melwood, før hanreiser til Danmark for å knytte seg til England U21 som spiller sin første kampi EM-sluttspillet førstkommende søndag. Ifølge Sky Sports er partene enige omde personlige betingelser og det er mulighet for at avtalen kan bekreftes iløpet av kvelden. Sky antyder også at prisen for Henderson er £16M, og ikke£20M som tidligere rapportert.