Foreløpig ingen pre-kontrakt med Marveaux

Liverpool FC har tilbakevist overfor Liverpool Echo at de har signert en pre-kontrakt med Sylvain Marveaux. Opplysninger fra Frankrike antyder imidlertid at spilleren er nærmere en overgang enn Liverpool vil innrømme.

Liverpool FC har overfor Liverpool Echo tilbakevist at de har signert Rennes-spilleren Sylvain Marveaux på en pre-kontrakt. Liverpool Daily Post opplyser at Anfield-klubben likevel håper å signere franskmannen på Bosman-overgang til sommeren.

Ifølge L’Equipe har en kilde med kjennskap til Liverpool FC opplyst at partene er enig om en fireårskontrakt. Marveaux har ikke vært i aksjon siden november grunnet en hamstringskade. Liverpool skal likevel ikke være for bekymret over spillerens skadesituasjon. Han skal allerede ha vært og sett på klubbens fasiliteter og gjennomgått en første medisinsk undersøkelse.

Marveaux er til rehabilitering på Clairefontaine, før han om fjorten dager returnerer til treningssenteret til Rennes. Deretter et planen å reise til England for å gjennomgå en rekke undersøkelser. Hvis alt går bra, vil han undertegne kontrakt med de røde.