Forklarer benkingen av Suarez

Kenny Dalglish valgte å starte med Dirk Kuyt fremfor Luis Suarez mot Arsenal. Uruguayaneren ble kanskje satt for tidlig inn mot Sunderland. Vet ikke om det blir mer aktivitet på overgangsmarkedet i sommer.

Det kom mange negative reaksjoner på Kop Forum da Kenny Dalglish hadde satt Luis Suarez på benken mot Arsenal.
- Forrige uke (mot Sunderland) var jeg kanskje litt romantisk med Luis. Det var urettferdig overfor ham. Han kom tilbake og var høyt oppe og så skarp ut på trening. Jeg tenkte jeg ville gi ham en kamp, sa Kenny Dalglish til pressen etter 2-0-seieren mot Arsenal.

- I forrige uke var det kanskje feil avgjørelse av meg. Han scoret likevel mål, spilte bra, men han hadde aldri den energien som han normalt har. Kanskje vi hentet ham litt for tidlig tilbake.

- Vi må håndtere Luis’ situasjon på samme måte som alle andres. Det var ytterligere fire eller fem spillere som vi hadde i spill for første gang. Raul Meireles har hatt en vanskelig sesongoppkjøring med skader, så vi må også se etter ham akkurat som med Luis.

Kenny Dalglish vet ikke om det blir mer aktivitet på overgangsmarkedet før vinduet stenger.
- Jeg vet ærlig talt ikke. Hvis jeg hadde sagt ja, hadde jeg kanskje sagt feil. Det er uunngåelig at det skjer overganger i fotball. Hvis noen banker på døren av en eller annen grunn... Men hvis alle blir, har jeg ingen problemer med det.