Forklarer uttaket av Spearing

Kenny Dalglish forklarer hvorfor han valgte å benytte Jay Spearing fra start. Godt fornøyd med midtbanespilleren. Ros også til Martin Kelly og Raul Meireles.

Det var flere som sperret øynene opp da lagoppstillingen mot Everton ble presentert cirka en time før avspark. Kenny Dalglish hadde valgt ut Jay Spearing som bare har 90 minutters spill for reservelaget etter langvarig skadeavbrekk. Scouseren erstattet Christian Poulsen sentralt på midtbanen
- Han spilet kamp i midtuken for reservene, og han gjorde det ganske bra. Daniel Pacheco gjorde det også bra, og det er årsaken til at han satt på benken, uttalte Kenny Dalglish til Liverpoolfc.tv.

- Jay kan være stolt av sin opptreden i dag. Kanskje får ikke Steven Gerrard plassen tilbake nå!

- For å være ærlig bryr jeg meg ikke om hvor de er født. Du kan ikke spille en kamp på grunn ditt fødested. Du får spille fotball på grunn av hvordan du spiller. Hvis han hadde vært født i Skottland, ville han ha spilt likevel.

- Hvis en lokal gutt kan komme inn og spille, så er vi glade for å ha ham, men de får ikke fordeler og det vil heller ikke bli brukt mot dem.

Kenny Dalglish var også fornøyd med det Martin Kelly presterte, mens Glen Johnson igjen spilte på venstre back.
- Hvis Martin fortsetter å spille slik, kan Glen få et problem, men jeg er sikker på at han er glad for å spille venstre back.

- Jeg synes Martin var fremragende igjen i dag. Det er fantastisk for oss å se en ung gutt utvikle seg.

Manageren roste også midbanespilleren Raul Meireles som scoret sitt første mål for Liverpool.
- Selvtillit er en stor faktor. Det er det samme for enhver spiller. Raul er en veldig god fotballspiller. Han er god til å spille ballen og beveger seg bra. Målet vil ikke skade ham heller.