Fornøyd med Shelvey

Liverpools manager Kenny Dalglish mente at Jonjo Shelvey hadde greid seg meget bra i sin første kamp fra start i PL. Manageren også om Stewart Downing tilbake på Villa Park og om Luis Suarez i en vanskelig uke.

- Det var hans første start og han greide seg meget bra. Han må ha vært litt nervøs, men han fant seg til rette virkelig raskt, forklarte Dalglish om 19-årige Jonjo Shelvey. Midtbanespilleren var altså med for første gang fra avspark i Premier League, i 2-0 seieren mot Aston Villa.

- I forrige sesong kom han inn et par ganger som reserve og han tok tempoet veldig kjapt. Det var en naturlig utvikling for ham å gå til Blackpool i år, som er et litt høyere nivå enn reservelagsfotball. Han gjorde det virkelig bra der i noen kamper og har nå vært tilbake i trening med oss noen uker.

- På grunn av situasjonen med Jay (Spearing) og Lucas, mente vi det var en god ide å hente han tilbake. Han har gjort det spesielt bra og kan være fornøyd.

- Du må leve et skjermet liv hvis du synes det var vanskelig, mente Kenny Dalglish på et spørsmål om han synes Stewart Downing fikk det tøft med pipekonserter tilbake på Villa Park. – Jeg synes det er trist. De ville ha tjent på heller å støtte sine egne spillere da det ikke kom til å påvirke Stewart. Han var utmerket, slik at det var opplagt at det ikke virket.

Ikke uventet fikk han også spørsmål om Luis Suarez, som forrige uke tilbrakt mye tid i forbindelse med anklagen mot ham fra FA. En sak som forventes å bli avgjort i løpet av de nærmeste dagene.

- Vel, Suarez har sittet på et hotellrom i tre dager og bare trent på tirsdag og fredag. Han går så ut og presterer slik han gjorde i dag, jeg synes det sier veldig mye om mannen.