Forsøkte å selge Lucas

Liverpool jobbet aktivt med å selge Lucas Leiva i fjor sommer. En utlånsavtale til Inter gikk vasken fordi man ikke ville handle med Rafa Benítez, skriver Tony Barrett.

Lucas Leiva var ble i fjor kåret til sesongens store spiller, og har fortsatt med storspillet også denne sesongen. I går pådro han seg en kneskade man frykter kan holde han ute av spill i opp mot seks måneder, men det får man først vite etter at han har vært gjennom nøye undersøkelser på torsdag.

Tony Barrett i The Times skriver at Liverpool aktivt forsøkte å selge midtbanespilleren, før han hevet spillet sitt og ble så viktig for Liverpools lag. Sommeren 2010 jobbet man aktivt med å finne brasilianeren en ny klubb, og en overgang til Stoke City gikk i vasken. Etter det var han på vei til Inter på lån, men Liverpool trakk seg fordi de ikke ønsket å gjøre en handel med Rafa Benítez, som hadde tatt jobben for de italienske trippelmesterne tidligere den sommeren.

Liverpool var så innstilt på at Lucas skulle selges at han før bortemøtet med Manchester City, hvor Javier Mascherano som kjent ikke klarte å motivere seg til å spille og Liverpool tapte 3-0, at spilleren selv ble informert om at denne kampen sannsynligvis ble hans siste.